Loodaccu's

Subcategorieën

 • Landport LFP serie...

  De Landport Lithium LifeP04 accu’s zijn uitermate geschikt voor diep-cyclische toepassingen in de marine en recreatiebranche waaronder boten, fluisterboten, campers en caravans.

  Ze zijn uiteraard ook geschikt voor elektrische rolstoelen, elektrische steps, scootmobiels, golftrolley's, golfkarren, etc.

  Deze accu's zijn ontworpen om type accu's als loodzuur, AGM en GEL etc. te kunnen vervangen. Lithium accu's hebben diverse voordelen; ze gaan 6x langer mee, zijn veel krachtiger, super licht van gewicht en heeft een breder temperatuurbereik (-20 tot 60 °C).

  Verkrijgbaar in 6 types vanaf 7,5Ah t/m 100Ah, de laatste is voorzien van geïntegreerde bluetooth-module zodat altijd zicht hebt van de status van de accu. Download de app SMART-BMS op je smartphone of tablet. Verbind deze via bluetooth met de accu en de app toont de actuele informatie over de status van de accu.

  Let op: Deze accu is Niet geschikt als start accu.

 • Landport Electric...
 • Enersys Power SafeLead...
 • Cellpower / Yuasa

  Panasonic / Yuasa  AGM accu's voor UPS systemen, noodstroomvoorzieningen, alarminstallaties, brandmeldingsystemsn, etc. Design Life 6-9 jaar Gesloten AGM accu's zijn onderhoudsvrij