De juiste batterij of accu voor uw noodverlichting

Altijd een breed aanbod bij de Batterijenexpert!

Heeft uw noodverlichting een nieuwe accu nodig? Wilt u SBS batterijen naast elkaar of stick batterijen achter elkaar? U bent in dat geval altijd welkom ons complete assortiment online te bekijken! Een bestelling plaatsen is op elk moment van de dag mogelijk . Onze accu’s zorgen dat uw noodverlichting voor langere tijd blijft werken en uw pand veilig houdt voor bezoekers en medewerkers.

Regelmatig acties

Batterijenexpert biedt u de mogelijkheid te kiezen uit de juiste accu’s en batterijen voor uw noodverlichting. Hierbij kiest u uit stick batterijen achter elkaar of SBS batterijen naast elkaar, afhankelijk van de verlichting. In ons assortiment vindt u ook andere batterijen voor bijvoorbeeld uw horloge of fototoestel. Ook oplaadbare batterijen kunt u bij ons bestellen. Wij hebben regelmatig acties dus wij raden u aan deze direct te bekijken!

U kunt bij Batterijenexpert terecht voor:

  • een assortiment van hoge kwaliteit batterijen;
  • snel, veilig en gemakkelijk betalen;
  • service en garantie;
  • gerenommeerde topmerken;
  • scherpe prijzen en regelmatig acties.

Gemakkelijk en snel bestellen

Aarzel niet de website van Batterijenexpert te bezoeken. Bestel de batterijen die u nodig heeft. Wij bieden een uitgebreid aanbod van hoge kwaliteit batterijen van verschillende topmerken. Accu’s en voedingen kunt u ook bij ons kopen.