Retouren

 

Niet helemaal tevreden met uw aankoop? Voldoet uw aankoop niet aan de gestelde eisen?  U kunt uw producten, onder bepaalde voorwaarden, aan ons terugsturen.

Bij ons heeft u 14 dagen (herroepingsrecht) de tijd om te bepalen of u het product wilt houden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Batterijenexpert.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Batterijenexpert.nl accepteert de retouren, mits deze binnen 14 dagen zijn teruggestuurd nadat u ze heeft ontvangen en zijn vergezeld van een kopie-factuur en/of kopie-pakbon. Elk product dient in oorspronkelijke, onbeschadigde staat (verpakking)en met geleverde toebehoren te verkeren. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.

Garantie:
Als u aankoop na 14 dagen of langer niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet dan kunt u het product ook terugsturen. Na 14 dagen dient u eerst een email te sturen met uw klacht o.v.v. het ordernummer / factuurnummer.

De meeste producten hebben 1, 2 of zelfs 3 jaar (fabrieks) garantie! 
U heeft grote kans dat uw product GRATIS vervangen wordt binnen de garantie termijn.


U kunt uw product(en) retour sturen voorzien van uw aankoop factuur of begeleidend schrijven naar:

Batterijenexpert.nl
Zuidergracht 45
3763LS  Soest

Zodra wij de producten hebben ontvangen, wordt u hiervan per mail op de hoogte gesteld.

Geld terug binnen 30 dagen:
Als alles in orde is, zullen wij het door u betaalde bedrag binnen 30 dagen na ontvangst van de retouren aan u terug storten via de door u gebruikte betaalmethode of het product al dan niet kosteloos vervangen.